dimarts, 16 d’agost de 2011

Ho sabia


Aquest era l’article que estava buscant. Per fi he trobat la confirmació pública i absoluta a les meves sospites. Sabia que la gent de les grans ciutats (parlo de les que tenen més d’un milió d’habitants, per deixar-ho clar) tenien un no-sé-què defectuós al cervell. Mireu sinó l’article publicat el diumenge a El País, titulat “La urbe no le sienta bien al cerebro”. 
Segons l’autor del reportatge en qüestió, hi ha quelcom a la vida urbana que no acaba de sentar-li bé al cervell humà. Estrès, major risc de depressions, d’ansietat, d’esquizofrènia... Ja deia jo que tant d’asfalt, gratacels i contaminació no podien ser bons per a la salut.
Ara bé, l’estudi sobre el qual es basa l’autor de l’article per fer les seves afirmacions deixa molt a desitjar i no fa res més que inflar les opinions preconcebudes sobre el binomi rural-urbà.
Cal fer-li cas? Esperem que no hi hagi gran cosa de cert en tot plegat. No voldríem pas que s’escampés el pànic entre els urbanites més convençuts, no fos cas que s’il·luminessin i acabessin per envair els petits, bonics i eixerits pobles de tot el món.

2 comentaris:

  1. " Envair els petits, bonics i eixerits pobles de tot el món"? Que no ho han fet ja? Xd

    ResponElimina
  2. Merda. Estava convençuda que encara no havien guanyat!

    ResponElimina